Glutenfrie rundstykker

Dette trenger du:

1 boks Kesam vanilje eller vanlig.

3 dl vann

2 ss fiberhusk

80 g smør, smelteverk.

50 g gjær

1/2 ts salt

1 ss honning

1 dl solsikkefrø

1 dl gresskarkjerner

ca 400 – 500 g Brødskivas melblanding.

Slik gjør du:

Ha i 1 boks Kesam og 3 dl vann som varmes til ca 40 grader. Ha i 2 ss fiberhusk. La dette svelle i ca 5- 10 min. Ha i de andre ingrediensene etter rekkefølgen. Elt deigen godt. Hev deigen litt, til du ser at prosessen er i gang. Bruk godt med mel når deigen trilles ut, det blir ca 15 rundstykker. Etterhev til de er godt hevet. Stekes på 200 grader ca 10 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv