Bak brød med hjelp av en brødpose.

Oppskrift .

1 pose Ritas hverdagsbrød.
8 g tørrgjær eller 25 g fersk.
480 g vann varmes til 37 grader.
15 g olje .
1-2 g salt.
En klype sukker eller ts honning.

Slik gjør du

Finn fram en solid brødpose, dander posen i en egnet bolle. Ha de tørre ingrediensene i posen og bland godt.

Mål opp olje og vann som foreslått i oppskriften. Sett posen med de tørre ingrediensene tilbake i bollen og tilsett vann og olje.

Ta posen i handen, husk å hold den slik at den blir tett. Begynne å arbeid med posen slik at ingrediensene blir godt blandet.

Sett posen i bollen og rydd etter bakingen.

Når det har godt ca 5 til 10 minutter kan du jobbe litt mer med deigen.

Når du føler at deigen er godt blandet, klipper du et relativt stort hull i et av hjørnene, ha så deigen i en godt smurt brødform med bakepapir i bunnen. Slett deigen pent ut. Om du ønsker litt pynt kan du strø litt frø på.

Etterhev deigen til ønsket størrelse.
Stek ved ca 200 grader i ca 30 min.  Eller 97 grader.

Bak med hjelp av en brødpose.
Se video.

Bak med hjelp av en brødpose. Ritas hverdagsbrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv