Glutenfrie boller

Dette trenger du:

1 boks vaniljekesam.
3 dl vann
1 1/2 ss fiberhusk
125 g smeltet smør.
180 g sukker.
50 g gjær.
1 klype salt.
1 egg.
1 ss kardemomme.
600 til 700 g Semper Mix.

Slik gjør du:

Bland vaniljekesam og 3 dl vann og varm dette til ca 40 grader.

Tilsett 1 1/2 ss fiberhusk. La dette svelle i ca 5- 10 min.
Tilsett de andre ingrediensene.

Elt deigen godt. Pass på å ikke tilsette for mye mel.

Hev deigen litt, til du ser at den er godt i gang.

Trill ut deigen til ca 20 boller.

Etterhev til de er godt hevet.

Stekes på 200 grader ca 10 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv