Jeg, Rita Haga, sto overfor den livsforandrende diagnose – cøliaki. Denne autoimmune tilstanden tvang meg til å si farvel til gluten, og til det kostholdet jeg hadde kjent hele livet.
En av de største utfordringene var min kjærlighet til brød og gjærbakst. Jeg elsket å bake, og fikk ofte komplimenter fra venner og kjente. Hva gjør jeg nå?. Hvordan løser jeg det?. Jeg ønsket fortsatt å nyte nystekt bakverk og helst på en enkel måte.
Under en av de daglige turene med hunden min, ble ideen om Brødskiva født. En ny metode for å lage glutenfrie brødskiver kom til syne. Ideen var kan man steke en glutenfri brødskive på samme måte som man steker en vaffel?
Denne ideen markerte begynnelsen på en reise full av prøvelser, men med styrke, utholdenhet og lidenskap ble Brødskiva som virksomhet til virkelighet.
Men Brødskiva er mer enn bare en virksomhet. Brødskivas ønsker å være en støttespiller, som tilbyr produkter og tjenester som inspirerer til glede og mestring.
Jeg håper at min historie kan inspirere deg til å ta kontrollen tilbake, og gjenopplive glede og føle mestring igjen. La ikke diagnosen begrense deg. Konseptet Brødskiva kan gjøre overgangen enklere – Brødskiva alltid nystekt for deg.