Oppskrift
75-150 gr Quinoamel
75 gr Hirsemel og/eller flinger
75 gr Bokvetemel og/eller flinger
30 gr Cassavamel
15 gr Chia
15 gr Tapioka
5 gr Pofiber
5 gr Fiberhusk
3 gr Kokosblomstsukker
3 gr Himalayasalt
5 g Bakepulver
Slik gjør du
Denne literen blandet jeg lett i kjøkkenmaskin med eltekrok (ikke kniv) og 1 liter vann. Den sveller litt, så anbefaler å lage røren kvelden før, men er god uansett bare bakepulveret har fått sin tid. Mulig det kunne vært 1.1 liter vann, slik at den ikke blir for tykk når den står i kjøleskapet. Tilsatte litt vann til senere steking. Jeg pensler jernet såvidt med kokosolje og steker til fin farge. Ikke nødvendig å smelte noe fett i røren. Trodde aldri jeg skulle spise/like brød igjen, siden alle glutenfrie oppskrifter er så ille både på smak og ingredienser.
Nydelig og mettende brødskive:-)
Brødskiva gjør din hverdag enklere
Slik gjør du det.